Hot stone
online booking
banner
Hot stone massage
Hot stone
fysiurgisk hot stone massage
Akupunktur

Fysiurgisk hot stone massage

Hot Aroma

Stenmassage eller Hot stone er en flere tusind år gammel massageteknik, der stammer fra indianerne.

Indianerne mener at massagen med de varme sten er helende. Stenene bevirker at de dårlige vibrationer og spændinger i kroppen fjernes og krop og sjæl bliver beroliget.

 

Hot stone behandlingen er meget blid og afslappende. Massagen indledes med at du lagt på varme sten, hvor efter at der også bliver lagt sten oven på dig, så du er omsluttet af varmen fra stenen. Efterfølgende masseres overalt på kroppen med flere af de opvarmede sten.

Der bruges natur Basalt sten til vores Hot stone behandlinger

 

Stenene er, når de lægges på kunden, ca. 50 grader og de kan holde sig varme i helt op til 30 minutter.

 

Hot stone massage kan bruges som en sanselig og dybt afslappende oplevelse, eller den kan rettes specifikt mod fysiske symptomer og skader. Det er en ganske speciel og helt pragtfuld oplevelse at mærke varme sten arbejde rundt på kroppen. Stenmassage er selvforkælelse og afstressning, som absolut skal prøves.


Ring og bestil en tid

40 41 51 55

Hot stone massage


40 41 51 55 * www.velliva.dk * info@velliva.dk

cvr.  33170343

Copyright 2013 © All Rights Reserved

Der tages forbehold for trykfejl og ændringer.Ringsted massage, Fysiurgisk massage, Fysiurgisk massage ringsted, dybdegående massage, dydegående massage Ringsted, sportmassage, idrætsmassage, hot stone massage, sten massage, gravidmassage, graviditetsmassage, gravid massage, akupunktur, akupunktur (TKM), øreakupunktur, firmamassage,